Szolgáltatások

Német cégalapítási szolgáltatásokA Német Vállalkozás Menedzsment magyar - német vállalkozás komplex szolgáltatást nyújt, új németországi cégalapítás és meglévő németországi vállalkozások, valamint egyéni németországi munkavállalók számára.

A hatályos törvények értelmében, Németország területén lehetőség nyílik magyar állampolgárok számára a letelepedésre, munkavállalásra, német vállalkozás alapítására. Az engedélyek beszerzése azonban a német szabályzási rendszer útvesztői és az elbírálási rendszer ismeretlensége miatt nem könnyű feladat.
Budapesti és müncheni irodánk tanácsadással, kedvezményes jogi és könyvelési képviselettel áll meglévő és leendő német cég ügyfeleink rendelkezésére, akár német cégalapítás (német cégalapítás, gmbh alapítás, ug alapítás, német vállalkozás, német cég, mini gmbh alapítás) vagy egyéb németországi céges ügyek esetén.

A következő tevékenységekben számíthat irodánk szolgáltatásaira

Székhelyszolgáltatás

Németországi cégalapítás esetén vagy már működő, velünk szerződő németországi vállalkozás számára székhelyszolgáltatást biztosítunk.
Bővebben >>

Németországi cégalapítás

Egyre több lehetőség nyílik akár szomszédos országokban való vállalkozások elindítására kihasználva az adott ország adta adózási kedvezményeket.
Bővebben >>

Könyvelés, adótanácsadás

Magyarul beszélő mérlegképes könyvelőnk és adótanácsadónk vállalja német cégalapítás és meglévő németországi vállalkozások törvényi előírásainak megfelelő könyvelését, bérszámfejtését, bevalláskezelését, kezdve a német adószám (és EU adószám) igénylésétől.
Bővebben >>

Biztosítások

A német cégalapítás és a németországi munkahely megszerzésével, egy időben szükséges a különféle biztosítások megkötése. A munkavállalónak szüksége van társadalombiztosításra, betegbiztosításra valamint nyugdíjbiztosításra, megkötésükhöz segítséget nyújtunk.
Bővebben >>

Jogsegély

Ha jogi szolgáltatásra van szüksége a németországi cégalapítás során vagy működő német cég esetén, legyen szó polgárjogi, vagy büntetőjogi esetről, közjegyzői ellenjegyzésről, jogi tanácsadásról, németországi magyar nyelvű jogi szakembereink állnak rendelkezésre.
Bővebben >>

Tolmácsolás

Németországi cégalapítás vagy egyéb céges ügyeinek intézésekor, ha nem beszél megfelelően németül, ha pontos precíz tolmácsra van szüksége, akár egy projekt véghezvitele erejéig, netán hivatalos fordítási igénye merülne fel, számíthat irodánk segítségére.
Bővebben >>

Tanácsadás

Amennyiben felkeltettük németországi cégalapítás iránti érdeklődését, vagy csak bővebb információt szeretne kapni, kollégáink, bármely szakterületünkön, egy előre egyeztetett időpontban, állnak szíves rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk.
Bővebben >>

Virtuális iroda

Ha a németországi cégalapítás akadálya az lett volna, hogy nem találja gazdaságosnak fenntartani az irodát Münchenben, akkor gondolja újra. A piaci ár töredékéért lesz német cégének egy irodája Münchenben, akár titkárnővel és komplett felszereltséggel.
Bővebben >>